سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی انواع رمزگذاری با پرینتر کارت PVC

رمزگذاری کارت پی وی سی به چه معناست؟

کلمه رمزگذاری به فرآیندی اشاره دارد که توسط آن اطلاعات در اجزای یک کارت شناسایی ذخیره می شود. به عبارت دیگر رمزگذاری کارت با پرینتر کارت به معنای ذخیره اطلاعات در اجزای کارت است. این کارت می‌تواند حجم‌های کوچک تا بزرگی از اطلاعات را در خود نگه دارد. تک تک تکنیک های رمزگذاری کارت با چاپگر کارت برای گنجاندن مقادیر و انواع خاصی از داده ها ساخته شده است. هر فرم رمزگذاری کارت به نرم افزار مناسب نیاز دارد، زیرا برخی از نرم افزار کارت شناسایی می توانند قابلیت های محدودی را برای رمزگذاری انجام دهند.


انواع رمزگذاری روی کارت PVC

کارت‌های پی وی سی هوشمند می‌توانند اطلاعات را به روش‌های مختلفی ذخیره کنند، به همین دلیل گزینه‌های مختلف رمزگذاری در دسترس هستند. 3 نوع اصلی رمزگذار در چاپگرهای کارت شناسایی استفاده می شود:

 

  • تماسی
  • بدون تماس
  • نوار مغناطیسی

 

این رمزگذارها را می توان به عنوان ارتقاء به چاپگر کارت شناسایی شما اضافه کرد. توجه داشته باشید که با توجه به خود دستگاه، گزینه‌های رمزگذاری چاپگر کارت شناسایی متفاوت است.


1- رمزگذاری کارت های تماسی

رمزگذاری تماسی شامل یک کارت با یک تراشه تماسی است مثل کارت های اسمارت چیپ یا بقیه مدل کارتهایی که تراشه روی کارت و در دسترس قرار دارند که در داخل رمزگذار قرار می گیرد. سپس رمزگذار اطلاعات را روی کارت می نویسد و این اطلاعات مستقیماً در داخل تراشه ذخیره می شوند. نتیجه نهایی یک کارت هوشمند تماسی است. کارت های هوشمند تماسی باید به صورت فیزیکی در یک خواننده قرار داده شوند تا داده های آنها خوانده شود. محبوب ترین کارت های مورد استفاده برای رمزگذاری تماس عبارتند از: کارت های تراشه تماسی FM.

نمونه هایی از کارت های هوشمند تماسی عبارتند از:

 

  • کارت های بانکی
  • کارت های اعتباری
  • سایر کارت های پرداخت

 


2- رمزگذاری کارت های بدون تماس

برای رمزگذاری بدون تماس در پرینتر کارت، یک کارت روی رمزگذار قرار می گیرد. سپس رمزگذار اطلاعات را روی کارت می نویسد که در داخل تراشه ذخیره می شود. این نوع رمزگذاری منجر به یک کارت هوشمند بدون تماس می شود که اغلب برای اهداف کنترل دسترسی، یعنی ورود درب استفاده می شود. کاربران به سادگی کارت خود را روی یک خواننده دسترسی سازگار قرار داده و اجازه دسترسی به ساختمان را پیدا میکنند. محبوب ترین کارت های مورد استفاده برای رمزگذاری بدون تماس کارت های مایفر هستند. با این حال، این کارت ها فقط برای کنترل دسترسی نیستند. از کارت های هوشمند بدون تماس می توان برای موارد زیر استفاده کرد:

کنترل دسترسی

بلیط حمل و نقل ( کارت های پی وی سی تردد)


3- رمزگذاری نوار مغناطیسی

برای رمزگذاری کارت های مگنت یا مغناطیسی به چاپگر کارت شناسایی که قابلیت چاپ بر اساس نوار مغناطیسی دارد و یک برنامه نرم‌افزاری که می‌تواند رمزگذاری کند، نیاز داریم. یک نوار مغناطیسی شامل ذرات فرومغناطیسی در داخل یک فیلم است که روی قسمتی از کارت اعمال می شود. طرفی که کارت را صادر کرده است، داده های سفارشی را تعیین می کند، که در نرم افزار چاپ وارد می شود و در فرآیند چاپ روی نوار مغناطیسی ذخیره می شود. انواع مختلفی از داده ها بر روی اشکال مختلف مسیرهای داده در نوار ذخیره می شوند. این داده ها زمانی که نوار یا کارت از یک خواننده نقطه دسترسی(کارتخوان) عبور می کند خوانده یا فعال می شود و داده های ذخیره شده را به شکلی ترجمه می کند که می تواند مورد استفاده قرار گیرد. رمزگذاری نوار مگنت یک روش رایج در پرینتر های کارت است. بنابراین، تقریباً هر برنامه کارت شناسایی استاندارد از این عملکرد پشتیبانی می کند. با رمزگذاری کارت نوار مغناطیسی، یک کارت با یک نوار مغناطیسی از روی رمزگذار عبور می کند. سپس رمزگذار داده ها را در 1 تا 3 مسیر مغناطیسی می نویسد.کارت های نوار مغناطیسی باید در داخل یک خواننده سازگار قرار داده شوند تا داده های آنها خوانده شود. آنها همچنین به عنوان کارت های سوایپ یا کارت های ماگ استریپ شناخته می شوند.

محبوب ترین کارت هایی که برای رمزگذاری نوار مغناطیسی استفاده می شوند عبارتند از: کارت های PVC سفید رنگ سفید با نوار مغناطیسی هایکو hi-co


کاربرد های کارت های مغناطیسی

کارت های دارای نوار مغناطیسی در طول سال ها کاربردهای زیادی داشته اند، از جمله:

 

  • کلید اتاق هتل
  • کارت های ارزی
  • کارت های کنترل دسترسی

 


4- رمزگذاری بارکد با پرینتر کارت

ساده‌ترین و رایج‌ترین روش ذخیره‌سازی اطلاعات (رمزگذاری با پرینتر کارت) روی کارت‌های شناسایی، بارکد است. تقریباً هر شکلی از نرم‌افزار کارت شناسایی بدون در شناخت از سطح پیچیدگی، قادر به رمزگذاری بارکدها است. چاپ بارکد بر روی هر نوع کارت شناسایی با استفاده از نرم افزارهای اولیه و بدون ریبون مخصوص امکان پذیر است. هنگامی که بارکدخوان شما بارکد را اسکن می کند، از طریق یک رابط سیستم به دیتا های ذخیره ای در کد پیوند دست می یابد. همچنین میتواند به جزئیات مالک کارت، اطلاعات محصول یا حساب، یا دستورالعمل‌های مربوط به بارکد دسترسی پیدا کند یا آن را بازیابی کند. اطلاعات به شکل ایستا در بارکد ذخیره می شوند و بازنویسی آن غیرممکن است. از طریق بارکد داده های شخصی مانند نام دارنده کارت، شماره کارمند، بخش، آدرس، وضعیت آموزشی، مجوزهای دسترسی، داده های اثر انگشت پرتره یا بیومتریک و تاریخ انقضا را می توان ذخیره کرد.